onsdag 11. januar 2012

Kjøkken gleder





















Copenhagen tea towel Ferm Living - kjøpt på Herlighet i Ålesund

































Oliventre. Er jeg heldig får jeg oliven om ca. 9 år:)










































































































I krukken har jeg målt opp de tørre ingrediensene til to brød. Da er det bare å tilføye egg og creme fraiche, når jeg skal bake:)

Oppskrift på 2 brød uten hvete og gjær...
8 egg
1 boks creme fraiche el kesam
6 ss solsikkeolje
120 gr. kruskakli
80 gr. linfrø
100 gr. solsikkefrø
100 gr. sesamfrø
2 ts bakepulver

Ha eggene i en bolle, tilsett solsikkeolje og creme fraiche el. kesam og visp godt sammen.
Bland alt det tørre i en annen bolle. Hell så over i bollen med det våte i. Rør sammen. Ha i bakepulver til slutt. Bruk bakepapir i middels store brødformer. Stekes på nederste rille i ovnen. 180 grader i ca. 55-60 min. Avkjøles på rist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar