søndag 28. november 2010

Hoi An

Hit drar flere for å få sydd seg klær. På hvert hjørne ligger skredder butikker. Vi gikk rundt i byen og sjekket på Google før vi bestemte oss for skredder. Mr Xe var en av de som hadde fått mest positiv omtale. Ble veldig fornøyd med klærne!:) Bortsett fra klærne, var det å være hos Mr Xe en spesiell opplevelse! Han var en artig og hektisk mann. Glemmer ikke hver gang han sprang etter kunder med en flaske vann; "do you want water"?:D
Restauranter/utesteder:  
En av restaurantene jeg vil anbefale er Mango rooms 
Maten og stedet var fantastisk. De har tidligere holdt matkurs der. Men hadde dessverre ikke matkurs når vi var der. Men ifølge lonely planet er det flere restauranter/kafer i Hoi An som har kurs i vietnamesisk matlaging:)







Verd å se i og rundt Hoi An  
- Hoi An old town  
- Japanese covered bridge

 My Son - ligger utenfor byen Hoi An (55 km) og var tidligere et religiøst sted fra sent 4th århundre - Unesco World  Heritage site. 
Det vi så her var ruiner fra kongerike Champa. My Son fungerte da som politisk hovedstad og var det viktigste intellektuelle og religiøse stedet. My Son er dessverre ikke så godt bevart som andre historiske (Champ) steder. Men,en kunne forestille seg hvordan stedet en gang så ut og naturen der var utrolig vakker!























    Utover dette har Hoi An mye mer historie å by på! http://www.lonelyplanet.com/vietnam/central-vietnam/hoi-an

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar