tirsdag 2. oktober 2012


Interiør & Boligmessen 2012
Grieghallen, Bergen

Da var en inspirerende helg på Interiør & Boligmessen over. Her var noe for enhver smak! Possibility ved Trude Vaaga og resten av messe teamet har gjort en fantastisk jobb med oppbyggingen og gjennomføringen av messen!
På messen deltok den lokale bransjen, designere, produsenter, stylister, fotografer, kunstnere, trendforskere og Interiørpsykolog.

  Ingri Egeberg

Ingri Egeberg var messens hovedkunstner 2012. Hennes bilder var det første en la merke til på vei til messens arena. Ikke bare på grunn av beliggenheten, var de umulig å ikke legge merke til. Men, hennes bilder vekket interesse, med flotte farger, mye liv og energi.

Tom Haga Surfaces
Lansering av ny kolleksjon..
Han er grunderen av Concrete Wall, fotograf og nå ute med ny kolleksjon.
Han savnet "concrete tapet" og startet i 2009 med å ta bilder av betongvegger. Han la bildene ut på nett og de ble straks etterspurt verden over. Suksessen vil jeg tro fortsetter, med den nye putekolleksjonen. De var utrolig kule!:)
Tom Haga Surfaces

 
Industri
Og vi elsker fabrikk stilen...
Her er noen bilder fra La Fabrique sin stand på messen.


























































Andreas Engesvik

"Design er viktig"







Han startet i 2000 Norway Says, som har hatt stor suksess i innland og utland.
 I 2009 gikk han solo og startet studioet Andreas Engesvik, Oslo 






















Kirsten Visdal

Høstbord med naturen som beste inspirasjon
Hun sier naturen inspirerer henne og liker gjerne å innrede minimalistisk.
Hun har utrolig mye flott! Tidligere kvist butikken , var en av mine favorittbutikker i Oslo. Heldigvis er det fortsatt mulig å kjøpe produkter på hennes nettbutikk!:)

Messens Sofaprat
Design, kunst og trender

Sofapanelet bestod av:  Messekunstner Ingri Egeberg, interiørpsykolog Tone Solli, Møbeldesigner Andreas Engesvik, Monica Hannestad/ Design Region Bergen, Anne Lise Jacobsen - Innehaver Inside Design og Interiørarkitekt og Messeskribent Linda Maria Szucs.

Følger kunstnere trender? Ingri Egeberg følger ikke trender når hun maler. Hun malte med neonfarger for en tid tilbake og de er nå super trendy! Hun har merket stor etterspørsel etter neon bildene. Og damen kan male! Hun viste frem flotte bilder på messen!

Interiørpsykolog Tone Solli samarbeider med privatpersoner og bedrifter, der målet er å foreta gode interiørvalg sammen.

Monica Hannestad/ Design Region Bergen jobber for å gjøre Bergensregionen til en av de ledende i Norden innen designdrevet nærings og samfunnsutvikling.   

Anne Lise Jacobsen - innehaver Inside Design - Interiør til private hjem. 

Design og Interiørarkitekt og messeskribent Linda Maria Szucs  - Bred erfaring blant annet innen fagfeltene Arkitektur, Interiørdesign, Møbeldesign etc.

Møbeldesigner Andreas Engesvik - " forbrukerne har et ansvar for å skape seg en stil" (usikker om jeg siterer han ordrett her).

Det er et stort utvalg av design og heldigvis noe for enhver smak:) Jeg er svak for design. For meg er design - inspirasjon, kvalitet, varig...

Men, vi som forbrukere har også et ansvar for å tenke over våre kjøp. Istedenfor å kjøpe mye nips (her er folk forskjellig), så kjøp noe av kvalitet, noe som er varig. Tenk over om; er dette noe som jeg har bruk for, er dette kult akkurat nå eller er dette noe jeg ønsker å ha i hjemmet mitt i mange år fremover.
Men hvis du da liker å bytte ut ofte, går lei av det nydelige designkjøpet ditt, som flere av oss gjør eller rett og slett har variert interiør smak. Så, istedenfor å flytte det til din allerede trange bod - gi det vekk eller selg det. Kanskje det kan være en ide å lage en egen salgsblogg: Mine kjære designfunn, selges litt rimligere....;)

Trendene er mange og det har kommet nye farger og produkter. Blant trendene er det metalliske hot! (Masse flott på Pihl`s Paradis!).
 Det er lov å ta frem 80- tallets kobber eller la deg inspirere av nye kobber produkter (ex. kobberlamper - Tom Dixon).
Naturen skal tas inn i hjemmet i ulike former og tro det eller ei, furu har kommet tilbake på trend listen....
Men, for de som ikke er opptatt av å følge de nyeste trendene, så er alt lov!!!;)

Flere bilder fra messen...





































La Fabrique

































Inspirasjon til julehøgtiden:)



































Dagny Turmann Hoelseth og Einar Nilsson,
Lag en fargepalett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar